Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да номинира пореден кандидат

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да номинира пореден кандидат
Коментари Харесай

Шофьорка за колежка: Нека я направим известна, бе арогантна

Читателка на Plovdiv24.bg  се свърза с нас, с цел да номинира пореден претендент в акцията ни за безочливо паркиране. Случката се е развила в час пик на паркинг на огромна хранителна верига в града, а словесната престрелка между двете е разказана в сигнала до нас.

" Здравейте! Не мога да не споделя с Вас и читателите на медията отявлената безочливост на лидерката на автомобила от фотографията.

Мястото е натовареният паркинг директно пред " Лидл " на бул. " Менделеев ", в час пик - 17.40 ч. в петък, когато хората всеобщо се насочват към магазините преди почивните дни и местата за паркиране не стигат.

Водачката на спрелия на място за две коли автомобил паркира по този метод, до момента в който аз слизах от своя автомобил и с учудване следих държанието й.

Виждайки по какъв начин паркира автомобила си, непосредствено я попитах " Така ли ще оставите автомобила? ", на което тя без съмнение отговори " Да! ". " На място за 2 коли? ", продължих да упорствам аз, " Да, тъкмо по този начин! ", беше арогантният й отговор през рамо, до момента в който към този момент влизаше в магазина.

Документирах наглото прекъсване и го споделям с Вас. Нека я създадем " известна ", пък нека идващият й опит за паркиране да се получи по-добре. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР